ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Una mitjana de 400 persones per sessió han gaudit a l'estiu de l'espectacle de les fonts de la Rotonda

www.andorradifusio.ad

Èxit rotund. Així qualifica el comú d'Andorra la Vella l'espectacle de música i aigua que ofereixen les fonts de la plaça de la Rotonda des del 30 de juny. Hi han passat una mitjana de 400 persones en els més de 130 sessions que s'hi han fet aquest estiu. David Astrié confia que el proper comú completi la reforma del passeig del riu fins al pont del Parc Central.

L'aposta del comú d'Andorra la Vella per les fonts de la plaça de la Rotonda ha estat reeixida. Així ho constaten les xifres: s'ha registrat un mitjana de 400 persones seguint l'espectacle per sessió en les més de 130 que s'han fet des que es va inaugurar, el 30 de juny. David Astrié defensa, a més, que amb totes les reformes que s'han fet a la zona s'ha millorat l'experiència de compra de la gent i les ganes de passejar pels carrers de vianants.

Per tot plegat, confia que el comú que surti de les eleccions de desembre completi la reforma del passeig del riu. Seria la quarta fase, que portaria a actuar des de la plaça de la Rotonda fins al pont de Bonaventura Armengol, al Parc Central. El projecte preveu mantenir l'estil del passeig, amb balcons, vegetació als laterals del riu i un camí de paviment. Astrié creu que seria un bon projecte per completar l'embelliment de la zona.

Informa: Sergi Cano
Imatges: David Moreno-Arxiu

Comparteix: