ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Mobilitat alerta de molta densitat en el trànsit pel gran volum d'esquiadors a pistes

Es preveu un trànsit molt dens aquest dissabte a la tarda

Es preveu un trànsit molt dens aquest dissabte a la tarda a partir de les 16h durant la baixada de vehicles de les dues estacions d'esquí. Aquest cap de setmana segons dades facilitades per Mobilitat fins a les 13.30h han entrat uns 18.000 vehicles al país.

El descens de pistes serà més intens atès que Mobilitat informa que s'ha registrat un ple a tots els estacionaments de pistes.

Els aparcaments de Vallnord acullen 2.800 cotxes i els de Grandvalira 4.000. Pel que sembla, les manifestacions dels armilles grogues prop de Tarascon a l'Arieja han afectat només l'entrada de vehicles al Pas de la Casa a partir de les 9.30h Simultàniament augmentava el trànsit d'entrada a la frontera del riu Runer.

Tot això fa pensar, segons Mobilitat, que els conductors que havien d'entrar via França han optat per la vessant urgellenca en previsió de trobar-se algun piquet de manifestants a la carretera. Així doncs, aquestes mobilitzacions que commemoraven els 3 mesos de protesta, no han restat esquiadors, però sí que afectaran, com en mesos anteriors, el comerç del Pas de la Casa.

Informa: Sílvia Mestre

Comparteix: