ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Mobilitat alerta de més complicacions en el trànsit diumenge i dilluns

www.andorradifusio.ad

El Centre Nacional del Trànsit preveu que les jornades més conflictives d'aquests dies festius siguin diumenge i dilluns. Diumenge perquè hi haurà una gran entrada i sortida de vehicles i dilluns per l'operació tornada i perquè podria haver-hi problemes a la duana francesa.

El Centre Nacional del Trànsit ha informat que diumenge serà la jornada d'aquests dies festius en què hi haurà més densitat de vehicles. Tant pel que fa a l'entrada com a la sortida.

En total és previst que entre dijous i dilluns entrin uns 64.000 vehicles. Aquest divendres, de fet, ja hi ha hagut retencions  destacables, d'almenys dos quilòmetres, d'entrada a la duana del riu Runer.

Però el pronòstic més complicat és per diumenge, perquè es preveuen uns 14.000 vehicles, i dilluns a partir de les 17h, ha alertat el director de Mobilitat, Jaume Bonell.

Dilluns, a més, podria haver-hi un altre problema perquè "a la frontera francesa hi ha una possible amenaça de vaga duanera dilluns que haurem de seguir de prop". Bonell assegura que "de moment no està confirmada però això sí que ens pot portar problemes, tenint en compte que dilluns és festiu a França".

Com és habitual aproximadament un 65% dels vehicles entraria des d'Espanya i la resta des de França.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix:

34.236.216.93