ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Mobilitat preveu per Nadal xifres d'entrada de vehicles superiors a les que hi havia abans de la pandèmia

www.andorradifusio.ad

La taula tècnica del trànsit s'ha reunit aquest matí per acabar d'enllestir els protocols per a l'hivern, que es preveu molt bo pel que fa a l'entrada de vehicles: 70.000 vehicles per la Puríssima i gairebé 200.000 per les festes de Nadal.

Pel pont de principis de desembre, preveuen que la majoria de vehicles, un total de 50.000, entrin per Espanya. Un fet que és habitual i que també es repeteix en les estimacions nadalenques, amb una entrada de 111.000 cotxes per la frontera del riu Runer i 80.000 per la del Baladrà.

El director de Mobilitat, Jaume Bonell, ha remarcat que pel que fa al Nadal, aquest any entraran més vehicles que al 2019 quan van entrar uns 180.000 vehicles. Mentre que ara "estaríem parlant d'uns 190.000". 

A més, Bonell ha destacat que l'arribada de nevades aquesta setmana podria propiciar tenir un pont de la Puríssima amb neu natural, el que "seria un reclam afegit". Més enllà d'aquest parell de períodes, pronostiquen que el mes de febrer tindrà una afluència alta. Per millorar la circulació els dies de neu, s'avançaran els horaris dels dispositius especials.

Paral·lelament, Mobilitat ha anunciat la creació d'una nova campanya amb el títol "Andorra territori de neu" amb l'objectiu de conscienciar sobre la necessitat de portar els dispositius necessaris per garantir una circulació segura i fluïda. 

Informa: Laura Cugat
Imatges: Arxiu RTVA-Arnau Gaya

Comparteix: