Mobilitat restringida també a peu a la baixada del Molí per la visita de la selecció israeliana

www.andorradifusio.ad

A partir d'aquest dilluns serà molt complicat circular en vehicle i també a peu per la baixada del Molí a partir de la tarda. El motiu, la visita de la selecció israeliana de futbol que dimarts s'enfronta a l'andorrana en la fase de classificació del Preeuropeu de l'any vinent. Un important dispositiu policial amb col·laboració també d'agents israelians limitarà l'accés a la zona propera a l'Estadi Nacional.

La Policia ha desplegat un dispositiu de seguretat de màxim nivell per al partit de futbol entre les seleccions d'Andorra i Israel, que tindrà lloc dimarts 21 de novembre a les 20:45h a l'Estadi Nacional.

El dispositiu de màxima seguretat ha tingut molt en compte el context actual que viu Israel, per això les mesures de seguretat seran excepcionals. Fa setmanes que es treballa en un protocol que ha de garantir la seguretat en el vessant esportiu, però també la protecció de la selecció israeliana durant tota la seva estada al país. Així, a banda de la policia i la federació de futbol, també es fa amb la col·laboració de forces de seguretat israelianes.

El trànsit romandrà tallat dilluns de 17.30h a 20.30h i dimarts de 17.30h a 23.00h. Quant als vianants, només hi podran transitar, i sota supervisió, els veïns i treballadors dels edificis de la zona i es recomana que duguin sempre la documentació. Aquests dos dies també es cancel·len les activitats escolars i federatives als pavellons annexos a l'Estadi Nacional.

A més, tant dilluns com dimarts pot haver-hi alguna afectació viària puntual durant els desplaçaments de la selecció d'Israel.

Tot plegat, la Policia recomana planificar els desplaçaments i evitar-los si no són necessaris.

Informa: Anna Pifarré

Imatge: Comú d'Andorra la Vella

Comparteix: