ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Montaner considera electoralista la querella presentada pel grup parlamentari liberal

www.andorradifusio.ad

La consellera general no adscrita, Carine Montaner, s'ha mostrat sorpresa pel moment en què el grup parlamentari liberal ha presentat una querella. Considera que l'origen de l'afer s'ha de buscar fa mesos, en la situació que va acabar amb la renúncia per part del president del grup a la seva nòmina complementària al parlament i amb la Sindicatura demanant des d'aleshores als consellers generals les seves cotitzacions a la CASS. La consellera general, que donava per tancada la polèmica, creu que al darrere s'hi amaga un interès electoralista.

"No entenc que dos anys després es torni a parlar del tema" ha remarcat, tot afegint que "és curiós perquè estem a prop de les eleccions". En aquest sentit, ha comentat que "demanaria la nova redacció del reglament del Consell General per evitar aquests abusos".

A més, en declaracions en una entrevista al "Cafè dels Matins" d'RNA, va donar a entendre que les empreses del president del grup, Ferran Costa, rebien un tracte de favor, tot destacant que se li estaven donant "caramel·lets a les seves empreses". 

Seran el Tribunal de Corts i el Ministeri Fiscal els que en una primera instància determinin ara si hi ha indicis de delicte i indiquin quin o quins serien.

A la querella s'apunten entre altres presumptes delictes: la revelació i violació de secrets, la difamació i la calúmnia. El grup parlamentari liberal assegura que  "les afirmacions i insinuacions de Carine Montaner transcendeixen l'àmbit polític i incideixen en aspectes de la vida privada" del president del grup, Ferran Costa.

Entrevista completa a la consellera general no adscrita, Carinne Montaner, al programa "El Cafè dels Matins" d'RNA: 

Informa: Redacció

Comparteix: