ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Montaner reclama a Salut fer públic quantes de les persones ingressades amb la Covid-19 a l'hospital estan vacunades

www.andorradifusio.ad

La consellera general no adscrita Carine Montaner demana al ministre de Salut quantes persones de les 22 que es troben ingressades a l'hospital han estat vacunades. Montaner ha llançat la pregunta durant el seu pas per "Els matins de la Nacional" i ha afegit que l'ús del passaport Covid està arruïnant, segons el seu parer, el país ja que, per exemple, alguns hotelers han perdut reserves pels pròxims dies. 

Considera que ens trobem dins "una dictadura sanitària" després de la posada en funcionament del passaport Covid. Ha afegit que la mesura ha obligat els fins ara no vacunats a fer-ho per mantenir la seva llibertat i, segons diu, per no perdre els llocs de treball. Ha assegurat que hi ha hagut gent que ha rebut pressions en aquest sentit i que, fins i tot, "estan perdent la feina".  "Es vacunaran perquè no poden triar", ha manifestat.

Ha reiterat en més d'una ocasió que se sent preocupada per la gent que està patint els efectes secundaris de la vacuna i que no ha rebut cap mena de seguiment per Salut.

Montaner també s'ha dirigit directament al ministre Martínez Benazet per demanar-li que faci públic "quantes de les persones ingressades a l'hospital amb la Covid-19 estan vacunades i quantes no".  D'aquí que hagi volgut recalcar que el ministre de Salut "és transparent quan li va bé i quan no li convé, no ho és". 

Finalment, la consellera general no adscrita ha aclarit que les persones concentrades la setmana passada davant l'edifici administratiu del Govern "no són antivacunes sinó persones per la llibertat". 

Entrevista completa a la consellera general Carine Montaner a 'Els matins de la Nacional':

Informa: Montse Grau 

Comparteix: