Mor una altra resident de Sant Vicenç d'Enclar que havia passat la Covid-19

Una altra defunció a la residència Sant Vicen&ccedi

Una altra defunció a la residència Sant Vicenç d'Enclar. Es tracta d'una dona de 93 anys que va morir dimarts a les onze de la nit a causa d'una insuficiència renal, després d'haver passat la Covid-19. Salut l'ha comptabilitzat entre el total de víctimes de la pandèmia, que ja arriba a 103.

La direcció ha confirmat que en aquests moments al centre només hi ha dos usuaris en aïllament per la malaltia, una condició que s'havia d'aixecar diumenge passat però que s'ha allargat seguint les instruccions de les autoritats sanitàries.

Totes les contractacions de personal que es van fer arran dels contagis entre els treballadors ja han acabat i només queden quatre empleats, tres dels quals professionals sanitaris, pendents de reincorporar-se.

Pel que fa a les dades sanitàries, s'ha pogut baixar el nivell d'alerta de quatre a tres gràcies al descens dels casos actius. No s'ha reduït més per la preocupant situació a l'UCI, amb una dotzena d'ingressats encara.  Onze necessiten ventilació assistida però tres en podrien sortir aviat. Hi ha 17 hospitalitzats més. El mig centenar de contagis nous mantenen el total de casos actius per damunt de 650. A la planta Covid del Cedre ja no hi queda cap resident. En l'àmbit escolar hi ha 6 aules confinades i 21 parcialment. El nombre de vacunacions és de 1.138.

Roda de premsa del Govern amb l'actualització sanitària i posterior al Consell de Ministres d'aquest dimecres 3 de febrer de 2021:

Informa: Laura Cugat
Imatge: Arxiu RTVA

Comparteix:

Els allotjaments turístics donen la temporada per perduda i lamenten la manca d'ajuts Ski Andorra proposa aplicar el model d'ajudes directes de França a les estacions per cobrir despeses