ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

MoraBanc tanca amb Banc Sabadell la compra de les seves accions a la filial andorrana

www.andorradifusio.ad

MoraBanc signa amb Banc Sabadell la compra de les seves participacions en la filial andorrana per un import de 67 milions d'euros. Un cop l'AFA hi doni el vistiplau l'entitat intentarà adquirir en les mateixes condicions econòmiques la resta d'accions de Banc Sabadell d'Andorra. 

MoraBanc ha tancat la compra de les accions de Banc Sabadell en la seva filial andorrana, és a dir, el 51,6% de Banc Sabadell d'Andorra.

L'import acordat per la compra és de 67 milions d'euros subjectes a una auditoria. Les negociacions, que van començar el maig, han culminat amb la signatura de l'acord entre Lluís Alsina, conseller director general de MoraBanc, i César González Bueno, conseller delegat de Banc Sabadell.

Un cop l'Autoritat Financera Andorrana el  validi, previsiblament a la tardor, MoraBanc farà extensiva l'oferta de compra a la resta d'accionistes en els mateixos termes acordats amb Banc Sabadell.

Amb aquesta operació, MoraBanc busca convertir-se en el líder del mercat nacional. Si tot tira endavant, passarà a gestionar més de 10.500 milions d’euros en recursos de clients, 1.600 milions d’inversió creditícia.

Informa: Ester Pons
Imatges: Arxiu

Comparteix: