ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

MoraBanc llança un missatge de tranquil·litat als treballadors i clients de BancSabadell d'Andorra

www.andorradifusio.ad

MoraBanc llança un missatge de tranquil·litat als treballadors i clients de BancSabadell d'Andorra en el procés de compra que està en marxa i que convertirà l'entitat resultant en líder al Principat. MoraBanc espera tenir completada l'operació els primers mesos de l'any vinent.

El color groc de BancSabadell d'Andorra es transformarà els pròxims mesos en el blau de MoraBanc. Això passarà quan es tanqui l'operació de compra que ja s'ha iniciat amb l'adquisició per 67 milions d'euros de la participació de Banc Sabadell a la filial andorrana.

El conseller director general de MoraBanc, Lluís Alsina, espera que el procés de compra estigui acabat el febrer després de rebre el vistiplau de l'Autoritat Financera Andorrana (AFA) i de la compra de la resta d'accions als particulars. Quant a la situació dels aproximadament 150 treballadors de BancSabadell d'Andorra, Alsina ha volgut fer una crida a la tranquil·litat. La intenció és maximitzar els llocs de treball.

Alsina ha apuntat que "ambdós bancs són molt sensibles amb el moment que estem vivint de pandèmia i treballarem per minimitzar els acomiadaments". En aquest sentit, ha afegit que hi estan treballant i estan veient que "hi ha moltíssimes compatibilitats i, per tant, la gent hauria d'estar tranquil·la. Nosaltres som el que som gràcies als nostres empleats i no volem renunciar a l'equip que ens ha fet ser el que som". 

Alsina ha reconegut que hi haurà tancament d'oficines per quedar-se amb una desena en total, de les 15 que les dues entitats tenen actualment. L'executiu de MoraBanc ha volgut tranquil·litzar els clients de BancSabadell perquè el canvi no preveu que sigui traumàtic. Ha ressaltat que la intenció és que hi hagi "poc canvi". 

Alsina ha assegurat que amb la compra el banc serà més fort i ha refermat l'aposta pel país i el compromís per col·laborar en el creixement d'Andorra.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa       

 

Comparteix: