ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Morat congrega prop de 4.000 persones en el concert de festa major

www.andorradifusio.ad

Prop de 4.000 persones han assistit al concert dels colombians Morat al Parc Central, un concert en què el públic s'ha mostrat molt entregat i els mòbils no han parat de gravar tampoc en l'apagada que hi va haver just començar l'actuació.

Una pista plena de caps i primers compassos del concert i de cop una apagada deixa públic, components de la banda i tècnics en el desconcert.

Havia marxat la llum. Després d'uns minuts els colombians reprenen l'actuació per tirar enrere dos anys amb el tema 'Amor con hielo', un dels efectes secundaris de l'amor que incloïen en el seu primer disc.

La banda, que va dirigir-se en més d'una ocasió al públic, no va deixar cap tema al calaix. I com no podia ser d'una altra manera va compartir amb els seus seguidors les cançons de l'últim treball 'Balas perdidas' amb què estan fent aquesta gira.

Canten, ballen però cada vegada és més habitual veure el públic amb el mòbil a la mà per no perdre's detall del que passa i explicar-ho a les xarxes. Amb tot hi ha qui pensa en fer-se una filmoteca digital pel dia de demà.

Morat continua la gira i ens deixa el record d'una fi de festa a la capital que molts recordaran durant temps.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

34.204.176.125