ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Mortés assegura haver eixugat la meitat del deute del comú i es proposa un creixement sostingut per a Ordino

www.andorradifusio.ad

Ordino liquida cada any prop d'un milió d'euros del deute que arrossega. Ho ha manifestat el cònsol major al seu pas per "Els matins de la Nacional". Ha afegit que no seria possible fer-ho sense l'operació que SAETDE va fer sobre Arcalís. L'equip de Josep Àngel Mortés afronta el que resta de mandat fent estudis hídrics perquè la parròquia creixi de manera sostinguda. 

Mortés assenyala que l'operació de SAETDE sobre Arcalís ha fet que Ordino s'alliberi d'un seguit de pressions i ha provocat que el comú estigui, a dia d'avui, per sota del 50% del deute que va heretar. Un deute que se situava al voltant dels 22 milions d'euros després del mandat de Dolsa i ara és d'11.

D'aquí que cada any, segons Mortés, el comú pugui liquidar un milió d'euros del deute sense oblidar de fer les inversions oportunes a la parròquia.

Mortés ha avançat que el que resta del mandat, el comú es dedicarà a fer estudis sobre els recursos hídrics a la parròquia tenint en compte el creixement que aquesta patirà pròximament. El que es pretén, segons el cònsol, és que Ordino creixi de manera sostinguda i ordenada

Tot i haver complert pràcticament la totalitat del programa electoral, Mortés ha destacat que s'està acabant una de les inversions importants, com és la remodelació de la plaça exterior del centre esportiu, que s'acabarà el març del 2022. A més es continuaran potenciant les accions incloses en el projecte de la Reserva de la Biosfera

Entrevista completa al cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, a 'Els matins de la Nacional':

Informa: Montse Grau 

Comparteix: