ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Mortés no descarta un projecte alternatiu per a l'hotel Casamanya en lloc de traslladar-hi el comú

www.andorradifusio.ad

Dinamitzar la parròquia és una de les prioritats que s'ha marcat el nou equip de govern del comú d'Ordino per al mandat que comença, i l'hotel Casamanya és un dels projectes que inclou. En una entrevista a RTVA, el cònsol major, Josep Àngel Mortés, ha descartat traslladar-hi les dependències comunals el 2020. Ara bé, si surt algun projecte alternatiu interessant, es podria tirar endavant.

Un dels projectes que el comú d’Ordino va deixar damunt la taula al final del mandat és el trasllat de les oficines a l’hotel Casamanya.

L’opció no està descartada, però d’entrada és segur que no serà el 2020 perquè cal fer-hi obres importants, que es podrien allargar uns tres anys.

En paral·lel, hi ha privats interessats a instal·lar-s’hi. El cònsol Josep Àngel Mortés afirma que si algun dels projectes aportés valor afegit a la parròquia podria materialitzar-se. "Passaria per davant del trasllat de les dependències del comú".

L'hotel Casamanya està inclòs en el pla de dinamització de la parròquia, del qual el comú ha posat les bases els darrers quatre anys. És una prioritat del nou equip de govern i durant el primer semestre d'aquest any es vol contractar una persona perquè piloti aquest pla director que, aglutina, entre altres, "l'ampliació del centre esportiu, la casa de la muntanya i Arcalís, per anar tots a una".

L'execució de Ribera Amunt, per dinamitzar els quarts de la parròquia, o el decàleg de propostes per a Casa Rossell que s'ha treballat amb Actua, són altres projectes iniciats i que han de continuar els propers anys per contribuir a la reactivació de la parròquia. La voluntat del comú és que es faci de manera conjunta i òptima entre tots els actors implicats.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Karen Figueiredo

Comparteix:

3.238.70.175