ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La mostra gastronòmica clou la 9a edició de la Setmana de la Diversitat Cultural

www.andorradifusio.ad

La setmana de la diversitat cultural ha clos aquest dissabte amb un dels plats forts de l'esdeveniment com és la mostra gastronòmica. Després de celebrar-se més d'una vintena d'activitats, la plaça Guillemó ha acollit la traca final.

Sota un cel mig amenaçador de pluja, la tercera edició de la mostra gastronòmica ha aplegat curiosos i fidels a la cita per tastar plats d'arreu del món.

Entres espècies, postres temptadors i plats plens de calories, a les paradetes més concorregudes hi trobem àpats tradicionals de Rússia, l'Índia i l'Equador.

Però més enllà d'aquest tres països, la plaça Guillemó també ha comptat amb la participació d'altres comunitats residents al país.

De fet, hi ha hagut la presència de fins a onze països diferents que han volgut acostar la gastronomia autòctona als ciutadans d'Andorra. A més, també s'hi han deixat veure els castellers d'Andorra i diversos esbarts.

La mostra ha servit per posar el punt final a la novena edició de la Setmana de la diversitat cultural que ha permès celebrar més d'una vintena d'activitats al llarg dels set dies de la setmana. Entre les novetats d'enguany n'ha destacat el passeig poètic que s'ha fet a l'avinguda Riberaygua.

L'acte de cloenda tindrà lloc aquesta tarda al vestíbul del Centre Cultural de la Llacuna amb un concert en honor a la diversitat a càrrec de l'Orfeó Andorrà.

Informa: Miquel Margalef
Imatge: Ruben Calvo

Comparteix:

34.204.200.74