ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Movem Ordino considera que el comú no els té en compte pel pla de dinamització de la parròquia

www.andorradifusio.ad

Movem Ordino denuncia que el pla de dinamització de la parròquia s'està duent a terme sense tenir-los en compte. La majoria ho descarta i defensa que el pla servirà per impulsar el turisme de cultura i de muntanya.

Ordino ha celebrat sessió de consell telemàtic i Sandra Tudó, consellera de Movem Ordino, ha reclamat a la majoria per una partida de més d'11.000 euros per una empresa en el marc del pla de dinamització. Ha lamentat que no se'ls consulta sobre aquesta qüestió i la majoria ho ha negat.

Tot i així han afegit que se'ls informarà aviat sobre aquest projecte ja que el més important és que el pla vol suposar un impuls per a la parròquia. Es pretén crear un corredor turístic entre els pobles de la parròquia units pel camí ral.

Durant la sessió de consell de comú també s'ha aprovat reconduir 2,7 milions d'euros que no s'han pogut gastar el 2020 per la pandèmia a l'exercici d'aquest any. Enric Dolsa, conseller de X'Ordino,  ha expressat els seus dubtes sobre com s'està duent a terme l'explotació del local ubicat al centre esportiu.

Informa: Pere Moliné
Locució: Laura Cugat

Comparteix:

3.227.235.183