ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

MovemOrdino es presenta amb una aposta ferma per la cultura

www.andorradifusio.ad

MovemOrdino ha presentat aquest dilluns al matí la candidatura a les comunals, que encapçala Sandra Tudó com a aspirant a cònsol major i Jean-Michel Armengol, com a número dos. Destaquen que és una llista amb membres de procedència diversa i amb una aposta ferma per la cultura.

MovemOrdino, que integren membres del PS més independents, ha valorat positivament que hi hagi quatre candidatures que es presentin a les eleccions. Ho veuen com una mostra de la bona salut de la democràcia a la parròquia.

Es presenten com una llista que inclou entre els seus membres experiència en l'àmbit polític i amb ganes de treballar per la parròquia i per la seva gent.

Sandra Tudó ha especificat els eixos del seu programa. Volen que Ordino "sigui un referent cultural" des de totes les vessants: "patrimoni, tradicions, gastronomia, esport i natura". Afegeix l'aposta per "la transparència a casa comuna i que la gent participi opinant en projectes més transcendents", així com "dinamitzar Ordino com a referent turístic".

Tudó, actualment consellera a l'oposició, ha destacat que es manté coherent en els seus principis quan li han demanat sobre la seva encara companya a l'oposició Eva Choy, que integra com a número 2 la candidatura que lidera l'actual cònsol, Josep Àngel Mortés

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

3.236.112.98