ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

MovemOrdino es presenta amb una aposta ferma per la cultura

www.andorradifusio.ad

MovemOrdino ha presentat aquest dilluns al matí la candidatura a les comunals, que encapçala Sandra Tudó com a aspirant a cònsol major i Jean-Michel Armengol, com a número dos. Destaquen que és una llista amb membres de procedència diversa i amb una aposta ferma per la cultura.

MovemOrdino, que integren membres del PS més independents, ha valorat positivament que hi hagi quatre candidatures que es presentin a les eleccions. Ho veuen com una mostra de la bona salut de la democràcia a la parròquia.

Es presenten com una llista que inclou entre els seus membres experiència en l'àmbit polític i amb ganes de treballar per la parròquia i per la seva gent.

Sandra Tudó ha especificat els eixos del seu programa. Volen que Ordino "sigui un referent cultural" des de totes les vessants: "patrimoni, tradicions, gastronomia, esport i natura". Afegeix l'aposta per "la transparència a casa comuna i que la gent participi opinant en projectes més transcendents", així com "dinamitzar Ordino com a referent turístic".

Tudó, actualment consellera a l'oposició, ha destacat que es manté coherent en els seus principis quan li han demanat sobre la seva encara companya a l'oposició Eva Choy, que integra com a número 2 la candidatura que lidera l'actual cònsol, Josep Àngel Mortés

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

3.236.117.38