ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El moviment contra el certificat Covid es manifesta contra la vaccinació infantil i demana una trobada amb el ministre de Salut

www.andorradifusio.ad

La plataforma en contra del passaport sanitari, Andorra Actua, demana una trobada amb el ministre de Salut per poder posar sobre la taula la seva opinió en referència a les restriccions i la vacunació. Així s'han expressat aquesta tarda en la trobada en contra de la vaccinació dels infants. 

Davant la tornada a l'escola de dilluns, unes cinquanta persones s'han manifestat aquest dissabte contra la vacunació dels infants. Des del col·lectiu Andorra Actua fa setmanes que es manifesten cada dissabte, per això demanen un debat obert amb l'executiu. 

La trobada ha tingut lloc a la plaça de la rotonda, on s'ha projectat un documental, s'han pintat cartells amb les nenes i els nens i s'ha llegit un article de Biòlegs per la Veritat amb informació sobre la vacunació infantil. Consideren que és important plantejar-se si vacunar o no els menors. 

Recordem que fa unes setmanes van presentar un recurs i de moment segueixen a l'espera d'una resposta per part de l'administració. 

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Nil Forcada

Comparteix: