ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Moviment Massanenc es presentarà sota les sigles de DA i Junts no formarà llista

www.andorradifusio.ad

Després de saber que David Baró i Raül Ferré encapçalaran la candidatura de Ciutadans Compromesos a les comunals, Moviment Massanenc ha fet saber que desapareix. La formació es presentarà sota el nom de Demòcrates per Andorra. Pel que fa a la coalició Junts, no formarà llista a la Massana, tot i que el PS té la voluntat de presentar-hi candidatura.

Ni Moviment Massanenc ni Robert Albós, Jordi Serra i Robert Call repetiran. La formació desapareix i els tres consellers que els darrers quatre anys han estat a l'oposició, al comú de la Massana, deixen la primera línia. Ara bé, els integrants de la formació es presentaran a les comunals sota el nom de Demòcrates per Andorra. Una llista que encara no s´ha decidit qui encapçalarà. La decisió es prendrà al setembre.

Demòcrates per Andorra intentarà treure del comú David Baró i Raül Ferré, que lideraran la llista de Ciutadans Compromesos. Una formació que continuarà comptant amb el suport dels Verds d´Andorra, fet que impedirà que la coalició Junts es presenti a la Massana. Ara bé, el Partit Socialdemòcrata ha manifestat la voluntat de presentar-hi candidatura.

Informa: Anna Lladó Locució: Judit Pedrós

Comparteix:

3.234.210.89