ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

MovLav, un projecte que neix a Sant Julià i que vol arribar a tots els joves

www.andorradifusio.ad

Aquest dissabte es presenta el projecte social i educatiu MovLav que té per objectiu empoderar als joves perquè siguin part activa i protagonista de la parròquia a Sant Julià de Lòria. Més enllà, es pensa que la iniciativa es podria adaptar a l'àmbit nacional. 

MovLav és un projecte ambiciós que vol arribar a crear una xarxa perquè la veu dels joves sigui més present en la política comunal.

El punt de partida és un programa d'activitats que s'ha organitzat amb les associacions culturals i esportives lauredianes els caps de setmana de febrer a abril. El primer pas és empoderar-los.

L'organitzador de la iniciativa, el filòsof David Murias, ha remarcat al programa d'RNA 'Els matins de la Nacional' que el més important del projecte és "que el jove s'estigui nodrint d'actitud, de valors, de caràcter, de personalitat, de tot el que necessita per fer front a les circumstàncies i saber-li donar respostes a la vida i a la creació del seu propi present i futur." 

En cada activitat que es decideixi participar podran deixar les seves propostes que després recollirà el comú per elaborar les seves polítiques de joventut.

I l'ambició va més enllà. La cònsol menor, Mireia Codina, manifesta la voluntat que pugui ser un projecte d'abast nacional "perquè pensem en tot el jovent d'Andorra".

La Covid-19 ha tancat molts joves en si mateixos i aquesta és una oportunitat de donar-los eines per formar part d'un projecte plural on són els protagonistes. 

Entrevista completa a Mireia Codina i David Murias a Els matins de la Nacional:

Informa: Rosa Alberch

Comparteix: