ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El museu Carmen Thyssen inaugura 'Influencers'

www.andorradifusio.ad

El Museu Carmen Thyssen va inaugurar ahir al vespre l'exposició 'Influencers', un recull de diverses obres d'art que relacionen artistes en diferents èpoques del temps.

La quarta exposició del museu ha obert al públic aquest diumenge després de la inauguració oficial d'ahir al vespre. 'Influencers' presenta 27 obres distribuïdes en 11 espais que interrelacionen diversos artistes de diferents èpoques.

Durant l'acte van intervenir personalitats com la ministra de Cultura i Esports, Silvia Riva, la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, el director artístic del museu, Guillermo Cervera i la protagonista de gairebé totes les mirades, la baronessa Carmen Thyssen que ressaltava la importància d'aquesta exposició.

Una inauguració que va iniciar amb els parlaments de les autoritats i va continuar amb una visita guiada a càrrec del director artístic. L'exposició presenta novetats, entre elles les rèpliques de les obres d'art que podran tocar les persones invidents.

Entre les obres podem trobar peces clàssiques com la de Van Goyen que gràcies a una tecnologia avançada d'infrarojos ha posat al descobert l'esbós en carbó que va fer l'artista sobre una taula de fusta.

La baronessa ha assegurat que l'exposició disposa d'una gran riquesa artística però ha ressaltat una obra en especial pels records i el vessant sentimental.

'Influencers' es podrà veure durant 11 mesos, fins al setembre del 2020.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Josep M. Garcia

Comparteix:

34.204.176.125