ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Museu del Còmic reobre amb una exposició històrica sobre Astèrix

www.andorradifusio.ad

Fa unes setmanes els museus tornaven a reobrir però alguns encara no podien reprendre la seva activitat, com és el cas del Museu del còmic de la Massana que aquest dimarts torna a fer-ho amb una exposició de l'històric personatge d'origen francès Astèrix.

El museu del còmic torna a obrir les portes i ho fa amb una exposició històrica d'Astèrix. El personatge creat l'any 59 per René Goscinny i Albert Uderzo arriba a la Massana per fer viatjar els visitants a la seva infantesa i recordar les mítiques aventures d'aquests personatges.

Qui ho desitgi podrà trobar rèpliques d'arxius inèdits com per exemple els primers esbossos dels seus creadors o fins i tot pàgines de la primera aventura que es va publicar a la dècada dels 50 i que anys després s'ha tornat a remasteritzar amb nous colors.

Un personatge conegut mundialment que ha escrit la infantesa de molts adults i que continua escrivint la dels més petits de la casa. I és que avui en dia quan es fa una nova aventura d'Astèrix aquesta té una tirada de 5 milions d'exemplars disponibles en més de 110 idiomes.

Per aquells que encara no coneguin el personatge també el podran descobrir en aquesta exposició a través d'un vídeo explicatiu, llegint les diferents descripcions dels personatges o, fins i tot, demanant algun dels còmics que el museu té en possessió per llegir-lo durant la visita al centre, que de moment només disposa d'aquesta sala oberta.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

3.236.74.69