El Museu Fàbrica Reig acull la mostra "Diàlegs entre música i art a Peralada"

www.andorradifusio.ad

El Museu Fàbrica Reig ha inaugurat 'Diàlegs entre música i art a Peralada'. És una mostra dels cartells del festival Castell de Peralada, que celebra 35 anys.

Així, els visitants poden viatjar per la història a través d'una trentena de rètols amb un ventall estilístic i conceptual molt ampli.

El director del festival Peralada, Oriol Aguilar, ha remarcat que es tracta d'un "mirall pictòric i visual dels últims anys", on els visitants podran trobar "molts noms importants". 

En aquest sentit, la directora del museu, Maria Martí Canelles, creu que es tracta d'una obra "curiosa de veure" ja que permet que "cadascu pugui interpretar l'art a la nostra manera". 

El d'aquest any plasma la il·lusió pel retorn als escenaris, després del parèntesi obligat pel virus. L'exposició es podrà visitar fins a final de setembre.

Informa: Judith Sáez 
Imatges: Arnau Gaya

Comparteix:

Les empreses de neteja acusen el Govern de fomentar la precarietat laboral amb els concursos per no actualitzar dades des de fa sis anys La mostra artística L'AndArt torna per fer-nos reflexionar