ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Museu de la Moto celebra una jornada de portes obertes abans del canvi d'ubicació

www.andorradifusio.ad

Després de 13 anys el museu de la moto de Canillo canviarà d'ubicació. Aquest diumenge els visitants han pogut gaudir de l'exposició de forma gratuïta abans del trasllat d'edifici que està previst que comenci aquest dilluns.

Molt bona acollida per part dels visitants en l'últim dia d'aquesta ubicació del Museu de la Moto de Canillo. Després de 13 anys tanca un cicle i es trasllada a l'edifici del telecabina, al centre de la parròquia on continuaran operatives les 140 obres d'art de la història del motociclisme.

Des de les primeres motocicletes fins a algunes de les més modernes han passat pel museu de la moto durant els últims 13 anys, el qual ha comptat amb un gran nombre de visitants des que va obrir.

Una part de la història d'Andorra també ha estat sempre present al museu com per exemple els vehicles que han utilitzat durant anys el servei d'ordre o policia, inclús alguna moto diferent creada durant la Segona Guerra Mundial.

La responsable del museu, Sílvia Amorós, ha explicat que "tenint en compte l'èxit que arriba a tenir i la repercusió que té per a Canillo turísticament, el que es vol és que el museu quedi fix al centre de la parròquia".

El nombre de visitants durant l'últim dia segueix sent continu, molts d'ells provinents de diferents indrets d'Espanya o França, però també els residents han aprofitat per fer una última visita en aquesta ubicació.

En el nou emplaçament a l'edifici del telecabina espera continuar rebent  tots els amants del motociclisme.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix:

3.226.241.176