ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Museu del Tabac perd afluència de visitants el 2018

www.andorradifusio.ad

Amb més de 17.600 visitants, el Museu del Tabac ha perdut un 12% d'afluència. Més de la meitat del públic ha passat per la recreació de l'antiga fàbrica. De les exposicions, la més vista amb diferència ha estat 'Hiperrealisme'.

El que sembla més real del que és s'ha guanyat el públic. Autors com Pedro Campos, francesos com François Chartier, i britànics, com Ben Johnson o Tom Martin han meravellat 6.814 visitants.

En l'últim any 'Hiperralisme' ha estat la mostra més visitada al Museu del Tabac, seguida de 'L'art a Portugal' amb més de 5.600 visitants, 'Som Biodiversitat' amb prop de 2.100 visitants i "Imatges per tocar" amb 569. L'any passat es van fer 4 exposicions temporals per les 7 de l'any anterior.

Del 2017 al 2018 el museu ha perdut 2.400 visitants. Malgrat tot, des de la direcció afirmen que l'equipament es manté en la línia a l'alça. Els mesos més forts han estat maig, agost i setembre que acumulen el 46,8% del total. Els més fluixos han estat gener i febrer, amb un 3,8%. Més de la meitat s'han interessat pel relat del tabac amb la visita a l'antiga fàbrica.

El museu guanya un 20% de visites en català i en perd un 15% de parla francesa i un 8% de castellana. D'altra banda, el públic més popular segueixen essent particulars i famílies (44%), seguit de grups (41%) i escolars (15%).

Informa: Rosa Alberch

Comparteix: