ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Museu Thyssen celebra el Dia Mundial de l'Art proposant un joc als visitants

www.andorradifusio.ad

El Museu Carmen Thyssen s'ha afegit al Dia Mundial de l'Art proposant un joc als visitants perquè classifiquin cinc obres per categories artístiques. La majoria se n'han sortit i han estat obsequiats amb un regal.

El Thyssen ha organitzat una activitat especial per a aquest diumenge amb motiu del Dia Mundial de l'Art proposant un joc als visitants. Es tractava que associessin cinc obres de la col·lecció Thyssen que no s'exposen en la mostra 'Allées et venues' amb els cinc corrents artístics en què s'estructura l'exposició: les de mestres antics, Modernisme català, Expressionisme alemany, Impressionisme francès i escola americana.

Les pistes que els treballadors els facilitaven han ajudat la majoria dels participants a fer correctament les correspondències de les obres amb les diferents categories. Els encertants han estat obsequiats amb un regal i un 10% de descompte en les compres a la botiga del Museu.

El Museu encara no disposa de la xifra de visitants dels dos primers mesos de la nova exposició però es destaca que es continua atraient tant a turistes com a andorrans.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Enric Fernández

Comparteix: