ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Música, arqueologia, teatre i fotografia se sumen a les activitats d'estiu per a infants d'Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

Escaldes-Engordany agrupa enguany les activitats d’estiu esportives i culturals. Sota el nom Escaldes-Estiu 2020, l’oferta s’amplia per donar resposta a les inquietuds de les famílies. De moment s'han fet unes 500 preinscripcions, d'infants de 3 a 14 anys.

Música, arqueologia, fotografia i teatre són les activitats que se sumen als tradicionals esports d'estiu escaldencs. Escaldes-Estiu començarà el 6 de juliol i s'allargarà fins al 4 de setembre, amb nou torns d'una setmana. Al matí els infants faran les activitats esportives i a la tarda, les lúdiques i culturals. No hi faltaran les excursions i visites als museus. Les mesures de seguretat per la Covid-19 marquen enguany l'estiu, amb unes ràtios que el comú espera poder ampliar. La darrera paraula la tindrà el ministeri de Salut.

Les preinscripcions es tancaran aquest diumenge i de moment hi ha unes 500 sol·licituds, que es podrien ampliar. Actualment hi ha 235 infants per torn, lluny dels 350 d'altres anys. El comú ha ampliat la plantilla de monitors, amb unes trenta places més.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

18.208.126.130