El musical de Tom Sawyer, l'escriptor Eric Fottorino i el dibuixant Joseph Falzon atractius de la Saison Culturelle 

www.andorradifusio.ad

Més de 8.000 persones van assistir l'any passat als actes de la Saison Culturelle. Aquest any s'impulsen els espectacles musicals per a infants i s'enceta una col·laboració amb el Festival de guitarra. El violoncel·lista Gaspar Claus, l'escriptor Eric Fottorino i el dibuixant Joseph Falzon són alguns dels noms destacats.

L'ambaixada de França, Jean-Claude Tribolet, es felicita per l'èxit de l'última temporada cultural, que va acollir més de 8.000 persones."Hem tingut una mica més de 8.200 espectadors, molt joves, i hem arribat a organitzar moltes activitats amb les escoles. Estem molt contents".

Entre les novetats d'enguany hi ha una col·laboració amb el Festival de guitarra amb el Duo Aryaga i Mathilde Antónl'Ensemble Barroque de Tolosa actuarà al santuari de Meritxell i el virtuós violoncel·lista Gaspar Claus vindrà per partida doble. En el camp de les lletres es farà una xerrada amb el periodista de Le Monde i escriptor Eric Fottorino; pels amants del còmic vindrà l'autor d'Alt Life Joseph Falzon i pels més petits un musical, el de Tom Sawyer.

Són una trentena d'activitats que s'escamparan per totes les parròquies. Algunes d'elles ja conegudes com la nit de videomàping, els concerts al Sax Fest, el Jambo, els espectacles streaming de la Comédie Française o el cinema de l'Alliance. De la mateixa manera que l'any passat, la meitat dels espectacles seran gratuïts i amb el carnet jove estaran a meitat de preu.

Informa: Rosa Alberch - Roser Puigbò
Imatges
: Nil Forcada

Comparteix:

Crida de la Cambra de Comerç a les empreses per millorar les condicions laborals per retenir treballadors Reforç en algunes línies del transport públic per cobrir les hores punta d'entrada i sortida a les escoles