ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El concert de primavera fusiona música clàssica i moderna en una experiència emocionant

www.andorradifusio.ad

L'Auditori Nacional d'Andorra ha acollit el concert de primavera, una ocasió única perquè alumnes de diferents escoles de música puguin compartir escenari amb músics consolidats del panorama musical del país.

'Les músiques populars entren a la sala de concerts' és el títol del programa que han interpretat la JONCA i alumnes de diferents escoles de música al costat d'artistes andorrans de música moderna.

Amb una idea en comú, fer un viatge per les cançons tradicionals del segle XVII fins a l'actualitat. La primera part s'ha centrat en el barroc, com l'obra 'A la rústica',  d'Antonio Vivaldi que ha obert el programa. I a la segona part, Madretomasa, Lluís Cartes, Quim Salvat, Four Flags i Els Pali. Una experiència única tant per als alumnes com per als músics.

També hi han participat alumnes de l'escola L'Animal teatre,pujant a l'escenari per presentar la segona part de l'espectacle.

Aquells que no hagin assistit tenen una segona oportunitat, podran tornar-lo a veure. Ràdio Televisió d'Andorra emetrà el concert en els propers dies.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Guillem Casal

Comparteix: