ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Naturland ofereix uns tallers de conscienciació durant la diada de Meritxell

Naturland desenvoluparà uns tallers infantils basats&

Naturland desenvoluparà uns tallers infantils basats en el medi ambient i donarà 200 entrades gratuïtes amb inscripció prèvia

El parc organitzarà a la cota 1.600 uns tallers amb temàtica mediambiental per a conscienciar als infants i joves sobre la importància de la cura del medi. Els tallers es desenvoluparan entre les 10 i les 12h, i un cop s’hagin realitzat, els participants podran accedir de manera gratuïta a la resta d’activitats tant de la cota 1.600 com de la cota 2.000 incloses en l’entrada.

Pel que fa als tallers, un d’ells consistirà en la creació de menjadores per a ocells; un altre estarà centrat en la separació de la brossa, i també es treballarà els diferents hàbitats dels animals. La durada de cada taller és d'aproximadament 30 minuts, i seran impartits per l’ADEAC, una associació sense ànim de lucre responsable de diversos programes internacionals.

Caldrà fer reserva de plaça enviant un missatge privat al compte d’Instagram @naturland_andorra des d’on es confirmarà la inscripció,  i es confirmarà la disponibilitat de plaça, segons l’ordre d’arribada de les sol·licituds.

Comparteix: