ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Naturland preveu tancar la millor temporada de la seva història

www.andorradifusio.ad

Naturland podria tancar aquest exercici amb el millor resultat econòmic en la història de les instal·lacions. De cara a l'estiu, la intenció és superar els 2 milions de facturació. Aquest dimarts s'han presentat les novetats per aquest període.

Si es compleixen les previsions, aquesta podria ser la millor temporada en la història del parc lauredià. Superar els dos milions d'euros de facturació és factible, segons la direcció. Això, juntament amb uns mesos d'hivern excel·lents, situarien el present com el millor exercici des que es va inaugurar.

"Si aconseguim mantenir els pròxims mesos la tendència dels últims 12, pot arribar a ser un exercici històric per a Camprabassa S.A."

Xabier Ajona, director general de Naturland

Aquest dimarts s'han presentat les propostes de la temporada d'estiu, que inclou sis noves atraccions a la cota 1.600. Entre totes, destaca una tirolina de 500 metres de recorregut.

"Es tracta d'un tub d'acer suspès dels arbres del bosc i que, adaptant-se a la seva fesomia, va sortejant-los en sentit descendent en una altura d'entre 4 i 7 metres".

Xabier Ajona, director general de Naturland

A la cota 2.000 s'amplien els circuits de cros country i enduro, amb 8 itineraris nous. També l'oferta d'allotjament i de restauració.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix: