ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Naturland tanca definitivament el parc d'animals

www.andorradifusio.ad

8 anys després es dona per tancat oficialment el parc d'animals de la Rabassa. Era l'últim rèdit de Naturlàndia i Naturland ja no té cap animal al prat de Conangle després que el 27 d'agost es traslladessin els llops i els linxs que quedaven a les instal·lacions. Uns animals que ja són en un centre especialitzat de Grècia. Els treballadors directament lligats a la cura dels animals han estat reubicats dins de l'organització.

Les darreres espècies a marxar han estat 4 llops i 3 linxs, i de la mateixa manera que es va fer amb la resta d'animals, s'han traslladat a un centre especialitzat en la cura d'aquestes espècies. Un trasllat que com assegura l'ecoparc s'ha fet amb la màxima discreció per reduir l'estrès dels animals.

Els ossos han marxat a Anglaterra, els herbívors a Catalunya i aquests darrers exemplars ho han fet a Grècia. Una marxa que ha deixat buit un parc d'animals que es va inaugurar el 2013 en un espai que està en procés de reconversió des del mes de maig, tot i que encara no s'ha anunciat quin serà l'ús que tindran els edificis i les instal·lacions.

De moment s'hi poden desenvolupar algunes activitats, com ara sortides a cavall, amb poni i visites a la granja. El canvi també ha afectat els treballadors que hi estaven directament lligats, que han estat reubicats en d'altres tasques al parc. 

Informa: Anna Pifarré
Imatge: Arxiu RTVA

Comparteix: