ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal Web: la programació alternativa d'RTVA

Obrir en una altra finestra

Naturlàndia s'acaba de posar en marxa mentre arriben els primers visitants

www.andorradifusio.ad

Motos elèctriques de trial per als més petits, incentius per a ciclistes i l'enllaç entre les dues cotes de Naturlàndia a través del Tobotronc. Són algunes de les millores que treballa l'eco parc en el seu retorn a l'activitat.

El confinament ha fet endarrerir la posada a punt de Naturlàndia, però la projecció de millores de la nova direcció s'ha treballat al despatx amb una peça clau, el Tobotronc. Una de les novetats que prepara la direcció té a veure amb el flux entre les activitats i aquí té molt a veure el Tobotronc que es vol utilitzar com a remuntador cap a la cota 2.000. El nou director, Xabier Ajona, ja analitza possibilitats com aquesta.

També s'ha dissenyat un sistema de reserva amb cita prèvia per evitar aglomeracions. Fora de la temporada d'hivern el nou equip vol parar especial atenció al trial que ja hi té tirada amb el camp de pràctiques i l'activitat professional de l'escola de Toni Bou i el ciclistes que transiten per la Rabassa.

Aquest ha estat el primer cap de setmana, tímid pel que fa a visites perquè no s'ha tingut la possibilitat de comunicar amb antelació però s'ha aprofitat per gaudir de les activitats estrella com l'Airtreck, el Tobotronc i el parc d'animals. La majoria dels visitants provenien de València i Castelló i han triat Andorra per a la seva primera escapada després del confinament.

En aquest sentit la nova direcció té en ment promocionar encara més l'alberg de l'ecoparc i estudiar una proposta per a la Borda de la cota 2.000.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

35.153.39.7