ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Naturlàndia obrirà portes el 30 de novembre i espera tancar l'any amb comptes sanejats

www.andorradifusio.ad

Sense grans novetats, però consolidant els projectes iniciats la temporada passada, Naturlàndia es prepara per obrir portes el 30 de novembre. I ho fa esperant tancar un any sanejant comptes i anunciant llum verda per al projecte de la tirolina.

Les xifres de l'estiu de Naturlàndia han estat espectaculars i fan preveure una temporada d'hivern igual de bona, sempre que la neu hi acompanyi.

El Tobotronc continua sent l'estrella de l'ecoparc, en espera de la possible instal·lació de la tirolina.

El director d'explotació, Manuel Robles, reconeix al programa d'RNA "Ara i Aquí" que garantir la seguretat d'una activitat que en bona part depèn del client és complicat , però afirma que enguany, tot i la gran quantitat de baixades a l'estiu, més de 91.000, "no hi ha hagut cap accident".

Diversificar activitats, per exemple amb la tirolina, ajudaria a distribuir millor els clients, evitar cues i, en definitiva, que es gaudís millor de l'experiència a totes les cotes i propostes del parc. Diu que "la tirolina no és per a tothom, perquè és una activitat d'adrenalina, però és un públic que ens interessa", ha explicat Robles.

L'obertura del parc a ple rendiment està prevista per al 30 de novembre. La direcció espera que les instal·lacions estiguin practicables per a l'esquí nòrdic en els quinze quilòmetres de pista.

Entrevista completa al director d'explotació de Naturlàndia, Manuel Robles, a l'Ara i Aquí

Informa: Sílvia Mestre

 

Comparteix:

34.204.176.125