ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Naturlàndia perd gairebé 3 milions d'euros els darrers dos exercicis

www.andorradifusio.ad

Naturlàndia ha perdut gairebé 3 milions d'euros en dos anys. Aquesta és una de les conclusions que s'han posat sobre la taula en la junta general d'accionistes de Camprabassa, la societat encarregada de gestionar el parc. Una trobada on també s'ha presentat oficialment el nou director i on s'han plantejat alguns projectes, com ara la voluntat de separar l'oferta per cotes.

En la junta general de Camprabassa s'ha presentat el balanç econòmic dels darrers dos exercicis, que es tradueix en gairebé 3 milions d'euros de pèrdues. Pel que fa a les dades d'explotació, que només recullen les inversions i les recaptacions, hi ha una evolució molt positiva perquè mentre el 2018 el resultat era de gairebé cinc-cents mil euros en negatiu, l'any passat el total va augmentar a gairebé cent-mil en positiu.

En l'assemblea que ha tingut lloc al Centre cultural i de congressos lauredià també s'ha presentat als accionistes el nou director general, Xabier Ajona, que ha volgut deixar constància dels canvis en la gestió administrativa i de les inversions que s'han fet amb la voluntat d'actualitzar una part de les instal·lacions.

Ajona també ha exposat algunes línies d'actuació futures que tenen l'objectiu de diferenciar l'oferta de les cotes 1.600 i 2.000, ja que estan pensades per a diferents tipus de clients. El pla director de la societat es presentarà un cop es posi punt final a la temporada d'hivern.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Arxiu RTVA

 

Comparteix:

18.234.247.75