ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Naturlàndia tancarà el seu millor estiu, però la tirolina hauria d'esperar al següent mandat

www.andorradifusio.ad

Naturlàndia està vivint el millor agost de la seva història. El comú assegura que en més d'una ocasió ha hagut de penjar el cartell de complet i recomanar a la gent que tornés l'endemà. El projecte de la tirolina ha de servir, segons el cònsol major de Sant Julià de Lòria, per acabar de consolidar la remuntada del parc, però dubta que es pugui tirar endavant abans de les eleccions.

Aquest estiu el parc de Naturlàndia ha superat més d'un dia el llindar dels 2.800 visitants. Les xifres preliminars fan pensar al comú que tancarà el millor estiu del parc. També ha millorat la gestió del tobotronc i han baixat les queixes relacionades amb el seu ús. La tirolina hauria de complementar l'oferta. "El giny del tobotronc és el que es deu emportar de la rendibilitat del parc el 60%. És l'important. La tirolina seria d'aquesta mida, tindríem una segona atracció que podria fer aquest parc pugés substancialment i es consolidés", assegura el cònsol major, Josep Miquel Vila.

L'estació de sortida de la tirolina s'ubicaria gairebé al costat del tobotronc a la cota 2.000 i arribaria a la 1.600.

El comú està pendent encara de donar resposta a les al·legacions que es van presentar al projecte i al vistiplau del Govern per poder donar els permisos. Després d'aquesta fase caldria garantir finançament privat per tirar-lo endavant. Per tot això el comú dubta que es puguin adjudicar les obres abans de les eleccions comunals de desembre.

Informa: Ester Pons
Imatges: Xus Medrano

Comparteix:

35.175.201.14