ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Neix la concentració de motos Marmotes, agermanada amb la Pingüinos de Valladolid

www.andorradifusio.ad

Andorra acollirà aquest setembre una gran concentració de motos a l'estil de la famosa Pingüinos de Valladolid, amb qui està agermanada. Es dirà Marmotes i el circuit del Pas seran l'epicentre de l'esdeveniment. 

La concentració Marmotes neix amb l'objectiu de convertir-se a mitjà termini en un gran esdeveniment internacional, seguint l'exemple de la trobada de motoristes per excel·lència, la Pingüinos de Valladolid, que el 2020 va assolir el rècord d'assistents amb prop de 34.000 motoristes.

Precisament en l'última edició, el ministre Jordi Gallardo va ser un dels convidats i a partir d'aquesta visita s'ha impulsat, amb l'empresa Esponsorama, la primera edició de la Marmotes.

La cita serà entre el 2 i el 5 de setembre, i l'escenari que l'acollirà, el Circuit d'Andorra-Pas de la Casa. El programa d'activitats inclou concerts, rutes pel país, un dinar popular a Encamp i una pujada de torxes nocturna des del Pas al circuit, amb veles i una zona per a exhibicions.

L'organització prefereix no fer una predicció d'assistència en la primera edició, que no oferirà a causa de la Covid-19 l'acampada. Les inscripcions, a un preu de 20 euros per persona, s'obriran el 15 de juny.     

Informa: Sergi Cano
Imatges cedides: Club Turismoto Pingüinos

Comparteix: