ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Neix la Festa de la diver-sió a Sant Julià per conscienciar sobre la diversitat funcional

www.andorradifusio.ad

La plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria acollirà el dissabte 22 de juny la primera edició de la Festa de la diver-sió. Es tracta d'una jornada en què la diversitat funcional serà la protagonista.

La jornada neix com a final de festa de l'onzè Consell d'infants de Sant Julià de Lòria, que es va centrar sobre la diversitat funcional.

El comú s'ha fet seva la iniciativa i comença, amb Unicef i la col·laboració d'una desena d'associacions i entitats, aquesta primera Festa de la diver-sió.

La consellera de Social, Paqui Barbero, destaca que "va ser una idea dels infants i vam considerar que era una bona oportunitat perquè le gent veiés les dificultats del dia a dia i conscienciar tothom".

La jornada, que inaugurarà Albert Llovera, constarà de diverses activitats a la plaça de la Germandat en què es posarà de manifest la diversitat funcional.

No hi faltaran un circuit amb cadira de rodes o proves en què es treballarà la visió, les olors i la memòria. La festa està oberta a tothom i es desenvoluparà de 10 a 20h. Els escolars Enric Martos i Sofia Grau volen que "la gent entengui la diversitat passant-s'ho bé".

Paqui Barbero ha avançat que la festa podria tenir continuïtat altres anys amb altres temàtiques, com a colofó al Consell d'infants.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Ginestà   

Comparteix:

18.232.38.214