ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els nens d'Andorra la Vella demanen carril bici segregat, activitats lúdiques i una biblioteca a Santa Coloma

www.andorradifusio.ad

El joc és una de les reivindicacions dels nens d'Andorra la Vella com s'ha deixat palès aquest dimarts en el Consell d'infants que s'ha fet a la sala de plens del comú.

Des del Janer es proposa una zona de 'laser tag' en un espai tancat."És un joc que no està a molts llocs i amb els làsers hem pensat que seria divertit", diu l'alumna Ares Ballesté.

Des de l'escola francesa, en canvi, proposen una jornada de jocs tradicionals que d'alguna manera es faran realitat a la festa de cloenda dels consells d'infants del 14 de juny.Una proposta que, segons Oriol Ricart, "podria tenir èxit".

El comú ha pres nota de diferents propostes i com fer-les possibles. A Santa Coloma es demana una biblioteca. Noa Godoy defensa que així els nens d'aquesta població no s'hauran de desplaçar lluny "per poder fer deures, fer servir els ordinadors i imprimir".

Des del col·legi Sant Ermengol volen carril bici segregat i un dels llocs que veuen clar on es pot fer és a la Margineda, "on la carretera és ampla", argumenta Bernat Gil, del Col·legi Sant Ermengol.

L'escola andorrana vol convertir en plaça l'espai que ha quedat al carrer de la Plana a Santa Coloma, ha dit Jean Ruiz.

Que sigui un espai lliure de fum i amb expenedors de bosses reciclables per a excrements ha estat una qüestió que el comú en prendrà molta nota.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix:

3.83.32.171