ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els nens d'Escaldes-Engordany demanen un pipican i lavabos portàtils al Prat del Roure

www.andorradifusio.ad

El consell dels infants del comú d'Escaldes-Engordany ha tractat una vintena de propostes. Destaquen un pipican que està a punt de ser una realitat i lavabos portàtils al Prat del Roure.

La zona per a gossos no trigarà a ser una realitat, ja que el comú es troba en converses amb la propietat implicada. Aquesta era una demanda de les escoles que formen part d'aquest consell dels infants.

Els alumnes de l'escola espanyola Maria Moliner d'Escaldes-Engordany han reclamat més lavabos portàtils al Prat del Roure, la seva zona d'esbarjo. Que també és el pati d'una escola és un fet que molts acostumen a oblidar i per als nens és important que estigui equipat d'una manera suficient, ha dit l'alumna Beatriz Isaez Pinto Ricardo, perquè això els deixa temps lliure per a una de les seves obligacions: jugar.

Entre altres coses també s'ha demanat un espai exclusiu per a la gent gran als parcs. Per a la consellera de joventut, Laura Lavado, és important que els més petits pensin en els més grans. Assegura que els nens "estan molt conscienciats amb la resta de generacions" i avança que el comú està estudiant on poden ubicar aquest espai amb jocs per a la gent gran.

El consell d'infants d'Escaldes-Engordany és una iniciativa nascuda des d'Unicef i que s'ha estès per tots els comuns del país. Com comentava la consellera de joventut, gràcies a això ja es pot afirmar que Andorra és un país amic de la infància.

Inform: Sílvia Mestre
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix: