ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els nens d'Ordino proposen activitats amb els padrins i afavorir la mobilitat sostenible

www.andorradifusio.ad

Accions per a una parròquia més sostenible amb l'impuls d'una mobilitat més verda i el diàleg intergeneracional. Són les propostes que avui s'han defensat en la primera de les dues trobades del Consell d'infants a Ordino.

Alumnes de primària l'escola Germans Riba d'Ordino han fet el primer Consell d'infants del curs i del nou mandat comunal amb propostes que van en dues direccions molt marcades.

D'una banda més espais de lleure i activitats per als joves i per promocionar les relacions intergeneracionals amb els padrins de la parròquia, ja sigui organitzant activitats programades com vol fer l'escola andorrana.

Des de l'escola francesa estarien disposats a col·laborar-hi per compartir el programa cedint-los el gimnàs del centre educatiu.

La proposta ha estat molt ben acollida pels cònsols. Entre les preguntes que han fet hi ha qüestions com la preservació del medi ambient i la sostenibilitat amb propostes com fer compostatge a l'escola, neteja d'espais de la parròquia o impulsar una mobilitat més verda.

Aquest dimecres han fet el primer consell. Ara s'obre un període per estudiar les propostes i veure si tiren endavant. Al juny el Consell d'infants organitzat per Unicef es tornarà a reunir.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Txema Galilea

Comparteix:

3.234.143.26