ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Nit Literària estudia el futur del premi de divulgació científica

www.andorradifusio.ad

L'organització de la Nit Literària es planteja el futur del premi de divulgació científica per la baixa participació i de moment s'ha tret del cartell. La bona notícia és que el premi de contes i narracions augmenta dotació en un any en què els guardons es lliuren a Andorra la Vella, on ja es busca un espai ampli per fer la gala, com podria ser el Centre de Congressos.

Hi ha temps fins al 9 de setembre per enviar manuscrits a la Nit Literària. Mentrestant el Cercle de les Arts i les Lletres es replanteja el guardó de divulgació científica que dotava MoraBanc. Mentre n'estudien la sortida aquest any no es dotarà. El membre de l'entitat, Ricard de la Casa, explica que una de les opcions és "convocar-lo cada dos o tres anys per veure si d'aquesta manera podria rellançar-se". De tota manera, afegeix, valoren continuament altres possibilitats per substituir guardons que es donen de baixa.

La convocatòria d'aquest any es preveu més nombrosa  ja que s'afegeixen les obres trameses el 2020. El premi de contes i narracions augmenta la dotació i passa de 3.500 a 4.500 euros.

En la mesura que sigui possible es vol reprendre el format similar al sopar gala. La vetllada se celebrarà l'11 de novembre a la capital on ja es busca un espai ampli com podria ser el Centre de Congressos. L'objectiu és que es pugui celebrar "d'una forma absolutament segura", manifesta de la Casa.

El Cercle ajorna una vegada més els Jocs Florals infantils i juvenils per recomanació de les autoritats sanitàries però sí que recupera les dates per participar als certàmens d'art.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Ricard Tenza - Arxiu RTVA

Comparteix:

34.239.150.57