ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les Nits d'estiu als museus programen 45 activitats, totes amb artistes del país

www.andorradifusio.ad

La Covid-19 no deixarà els museus sense el cicle Nits d'estiu. S'han programat 45 activitats per a tots els gustos. Si habitualment ja eren de petit format, en aquesta ocasió encara tindran un caràcter més intimista per les limitacions d'aforament. S'aposta pels artistes del país.

Un concert a Cal Pal del duo Mozart, proposat per l'ONCA, arrencarà el 15 de juliol les Nits d'estiu als museus d'aquest 2020, que acabaran el 10 de setembre amb una visita nocturna al Centre d'Art d'Escaldes-Engordany.

Entre les dues dates s'han programat 45 activitats molt variades entre les quals hi ha rutes literàries, visites teatralitzades, concerts, projeccions de cinema, exposicions o espectacles de dansa.

Enguany s'ha apostat més que mai pels artistes del país, segons ha destacat el tècnic de museus de ministeri de Cultura, Eduard Tarrés. 

A la programació no hi falten clàssics, com l'observació de la pluja d'estels a Engolasters coincidint amb les llàgrimes de Sant Llorenç.

Cada museu ha adaptat les activitats a la situació excepcional fruit de la pandèmia i s'han prioritzat els espais exteriors. Tot i això s'han hagut de reduir encara més els aforaments d'aquest cicle adreçat, sobretot, al públic local. En molts casos la reserva prèvia és obligatòria.

Mentre que s'afegeixen a l'oferta equipaments com el Thyssen, altres museus, habituals del cicle, no en formaran part perquè no han obert o perquè les dimensions ho feien inviable. 

Informa: Gerard Gort
Imatge: Fernano Montero

Comparteix:

18.208.126.130