ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Noa porta la seva música sobre el canvi climàtic, la solidaritat, el feminisme i el pacifisme al Centre de Congressos

www.andorradifusio.ad

El Centre de Congressos d'Andorra la vella ha acollit aquesta nit l'actuació de l'artista internacional Noa. És la tercera vegada que visita el país. Aquesta vegada ho fa presentant nou treball i provinent de Catalunya, on ha participat en el disc de la pròxima Marató de TV3. Sobre aquestes línies alguns moments del concert.

Letters to Bach és el darrer treball que la cantant israeliana Noa ha presentat a Andorra en el que ha estat la seva tercera visita al Principat. La primera part del concert l'ha dedicat a les dotze composicions del geni alemany. El va escollir perquè necessitava la millor música possible per transmetre missatges que ella considera importants i profunds. El canvi climàtic, la solidaritat, el moviment feminista i la necessitat que s'aturin els enfrontaments armats a zones com Síria o molt més a prop de casa seva són alguns dels temes amagats en les cançons del seu darrer treball.

Tot i tenir fama de mullar-se sempre i fins i tot de parlar i dir coses que molts artistes no gosarien manifestar, ha estat molt discreta sobre la seva opinió sobre el procés català. S'estima Catalunya i hi treballa sovint. Serà en el proper disc de la Marató de TV3, però només pot desitjar al poble català que la pau i la prosperitat que tenen la conservin durant molt temps. Ho diu una dona amenaçada per diferents faccions en conflicte a l'Orient Mitjà i a qui mou principalment l'interès perquè el diàleg s'imposi en el conflicte palestí i s'hi trobi una sortida pacífica.

Pel que fa a altres polèmiques que afecten casa nostra i com a militant feminista, afirma que la dona ha de poder decidir en el tema de l'avortament, però també que s'ha de ser llest i escoltar sempre la part contrària.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Anna Ginestà-Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.238.99.243