ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Només una llista a la Massana

www.andorradifusio.ad

A la Massana, la candidatura de Ciutadans Compromesos + Demòcrates + Liberals, encapçalada per Olga Molné i Eva Sansa, ha estat l'única llista que s'ha presentat per concórrer als comicis comunals del proper 15 de desembre. La proposta, que semblava que es convertia en l'alternativa, no ha prosperat.

Finalment, a la Massana concorre una sola llista a les eleccions comunals del 15 de desembre. Es tracta de la candidatura conjunta de Ciutadans Compromesos, Demòcrates i Liberals. No s'ha presentat cap llista alternativa. Era una candidatura que havia d'unir membres de diferents sensibilitats i contraris a la majoria actual. L'única llista s'ha presentat poc després de les 10 hores.

L'encapçalen Olga Molné i Eva Sansa. Les acompanyen altres consellers de l'actual mandat, com ara Josep Garrallà, Sergi Gueimonde, Francisca Guerrero i Josep Maria Agell. Pel que fa a la quota demòcrata, hi ha Jordi Areny al número 3, Mireia Ramos i Marc Jové. Els liberals estan representats per Guillem Forné al número 7, Josep Fusté al 12. Raul Ferré i Jael Pozo han exercit de presentadors. La cap de llista hauria preferit que hi hagués hagut alguna llista rival.

 

El rival a batre serà l'abstenció i els vots en blanc. Amb Molné i Sansa al capdavant del projecte, la parròquia tindrà dues cònsols dones per primera vegada.

CC fa pública la llista a les comunals en un acte adreçat a membres i simpatitzants

La candidatura massanenca va fer pública la llista diumenge  a la nit en un acte adreçat als seus membres i simpatitzants. Sense cap altra candidatura, Olga Molné és cònsol virtual.

Prendrà el relleu a David Baró en una parròquia en la qual Ciutadans Compromesos és preeminent. Una de les qüestions que van fer que la llista trigués a tancar-se va ser escollir la fórmula per a les sigles.

Finalment, l'opció triada és que Demòcrates i Liberals acompanyin Ciutadans Compromesos en la nomenclatura.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

34.229.131.116