ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Només un pacient ingressat per coronavirus a l'hospital

Millora la situació a l'hospital, on ja només q

Millora la situació a l'hospital, on ja només queda un pacient ingressat a planta. Amb 10 contagis nous en les darreres 24 hores, els casos actius continuen baixant i se situen en 95.

Amb aquesta darrera actualització, els casos totals des de l'inici de la pandèmia són 13.791 i 12.569 persones ja han superat la malaltia. Les defuncions es mantenen en 127 des de fa cinc setmanes i la taxa de reproducció cau fins a 0,71.

Pel que fa a la població escolar, tant sols hi ha quatre aules amb algun alumne aïllat al domicili.

S'augmenta a 20 el nombre d'infants d'un mateix grup bombolla a llars i guarderies i a 25 a les activitats extraescolars.

Gràcies a les bones dades epidemiològiques, s'augmenta a 20 el nombre d'infants d'un mateix grup bombolla a llars i guarderies, i a 25 en el cas de les activitats extraescolars i de lleure.

Pel que fa a la mobilitat, França encara demana un certificat o test negatiu per viatjar als Pirineus Orientals i a l'Arieja o per estades de menys de 24 hores. Si són més llargues, és obligatori acreditar pauta completa de vacunació, haver passat el virus l'últim mig any o presentar una prova negativa de menys de 72 hores.

Roda de premsa d''actualització sanitària i posterior al consell de ministres del 9 de juny del 2021:

Informa: Neus Toro/Laura Massegú

Comparteix:

44.192.253.106