ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Només tres nous positius de la Covid-19 les darreres 24 hores i 41 casos actius

En les darreres 24 hores Salut només ha registrat tres nou

En les darreres 24 hores Salut només ha registrat tres nous positius de coronavirus, mentre els casos actius baixen i se situen en 41. Unes dades que demostres que l'evolució de la pandèmia es mantè estable al país. 

D'aquesta manera, el nombre de persones quan contret la malaltia des de l'inici de la crisi sanitària al març de l'any passat se situen en 15.099, i ja son 14.928 les persones que han superat la malaltia.

El total de defuncions fins a la data es mantenen en les 130 i la situació sanitària a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell segueix estable sense cap persona ingressada ni a planta ni a la Unitat de Cures Intensives.

Quant a la població escolar, tan sols hi ha una aula de maternal sota vigilància activa total després de la detecció d'algun cas de coronavirus.

Per cloure, des de l'inici del pla de vacunació ja s'han administrat 99.899 vacunes, de les quals 52.419 corresponen a primeres dosis, 47.383 a segones i 97 terceres. D'aquest total, 918 dosis corresponen a joves d'entre 12 i 15 anys. Salut registra més altes que nous positius en les darreres hores.

Informa: Redacció. 

Comparteix: