ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El nou carrer Callaueta d'Andorra la Vella s'inaugurarà aquest cap de setmana amb diferents activitats

www.andorradifusio.ad

El remodelat carrer Callaueta d'Andorra la Vella s'inaugurarà amb un cap de setmana ple d'activitats per a tota la família. El teixit comercial de la zona, amb la col·laboració del comú, ha preparat un programa farcit d'activitats musicals, esportius i espectacles infantils. Els comerciants de Riberaygua i Travesseres es mostren satisfets de la reforma del carrer i esperen que la sinergia amb l'administració comunal continuï per a futures accions.

Callaueta viu és el nom del programa d'esdeveniments que els comerciants de Riberaygua i Travesseres han organitzat amb la col·laboració del comú d'Andorra la Vella per inaugurar el remodelat carrer de la zona de Prada Ramon.

S'han programat per a aquest cap de setmana activitats gratuïtes que inclouen actuacions musicals, espectacles infantils i una classe magistral de fitness. La consellera de Desenvolupament estratègic i comercial i Projectes Participatius, Meritxell López, ha posat en relleu que el canvi urbanístic obre moltes més possibilitats "com a espai públic per a fer-hi esdeveniments".

Des de l'associació de comerciants esperen que la sinergia amb l'administració comunal continuï per revitalitzar el consum de proximitat al comerç local. La presidenta, Rosa Pascuet, celebra que el carrer Callaueta esdevingui un espai únic per a vianants. "Era un carrer fosc ple de terrasses tancades i cotxes als dos costats, i ara és un carrer ample amb llum i sense cap obstacle. Esperem que la implicació del comú continuï per fer més coses com aquesta".

La remodelació del carrer s'inclou en el pla integral de reactivació de Riberaygua i Travesseres, que també preveu la reforma del passatge de l'Aigüeta, d'Europa i Biscariet per fomentar la connexió amb l'eix central. El comú preveu que s'iniciï properament, tot i que no ha concretat cap data.

D'altra banda, la consellera de Desenvolupament estratègic i comercial assegura que les places dels aparcaments Fener 2 i Valira atenen les necessitats sorgides pel tancament de l'aparcament Fener 1 per la construcció d'un centre comercial.

Des del comú fan un balanç positiu del canvi de circulació del trànsit a Prada Ramon per les remodelacions d'algunes vies. Asseguren que els conductors s'han adaptat ràpidament i destaquen que no es registren incidències ni més retencions.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Sergi Linares-Arxiu RTVA

Comparteix:

35.173.234.169