ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Nou concurs d'idees per fer de la plaça del Poble un lloc de referència d'Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad

Andorra la Vella ha convocat un nou concurs d'idees per revitalitzar la plaça del Poble. És un dels grans projectes de la majoria comunal i l'objectiu és connectar-la amb Meritxell i Prat de la Creu. S'hi podran presentar propostes fins al 30 de gener. 

Fer de la plaça del Poble un nou lloc de reunió i un espai de referència de la cultura. El comú d'Andorra la Vella ha convocat un nou concurs d'idees per reformar i ampliar l'espai amb l'objectiu d'atreure turistes que passegin pels principals eixos comercials.

Primer de tot s'hi vol afegir zones de repòs, nous enjardinaments i equipaments que fomentin la interacció social. A part, també es vol veure com donar continuïtat a la plaça amb l'avinguda Meritxell i el centre històric. Per fer-ho, serà clau la passarel·la Rosa Ferrer i la via que s'està construint sobre la coberta del casino.

També s'està estudiant com vincular la plaça amb Prat de la Creu. De moment, hi ha dues possibilitats sobre la taula: fer-ho amb els ascensors actuals o amb una nova instal·lació a l'aparcament de davant del Govern. Destacar que la data límit per presentar-se al concurs és el 30 de gener. 

Informa: Redacció

Comparteix: