ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Nou concurs nacional per remodelar la zona de Doctor Vilanova

www.andorradifusio.ad

El comú de la capital continua apostant per canviar la fesomia de la zona compresa entre el carrer Doctor Vilanova i les places Rebés, del Poble i Príncep Benlloch. Per impulsar-ho, ha convocat un concurs nacional per fer un pla director. S'hi haurà d'incloure un model estratègic de desenvolupament per a aquestes zones i les connexions amb el Centre Històric i el centre de la ciutat.

Des de la corporació comunal asseguren que la prioritat és començar per Doctor Vilanova, tenint en compte que és una entrada natural a la parròquia i que es pot potenciar molt més.

Cal recordar que inicialment s'havia convocat un concurs nacional d’idees per a la remodelació urbanística d’aquesta zona, amb la creació d’un espai públic emblemàtic en una parcel·la de 2.500 metres quadrats just al davant del Govern, que ha rebut gràcies a una cessió anticipada. Inicialment el concurs d’idees havia estat publicat el 10 d’octubre i posteriorment es va prorrogar el termini.

Finalment, es va prendre la decisió d’anul·lar el concurs i convocar-ne un de nou atenent a les demandes dels professionals del sector. Arquitectes i enginyers tenen fins al dia 29 de març per presentar les seves propostes.

Informa: Agència ANA

Comparteix: