ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Nou detinguts per violència

www.andorradifusio.ad

13 detencions l'última setmana relacionades amb la possessió i el consum d'estupefaents. Totes al voltant de locals d'oci nocturn i als punts fronterers. N'hi ha hagut 11 relacionades amb conducció sota els efectes de l'alcohol i 9 per accions violentes, entre elles, dues agressions a agents de circulació.

De nou els delictes relacionats amb les drogues han estat els que han generat més intervencions. Han estat 13. En tots els casos, els implicats duien al damunt petites quantitats d'estupefaents, sobretot haixix, marihuana i cocaïna, i han estat enxampats o bé a l'entrar o sortir d'Andorra o a les rodalies de locals d'oci nocturn.

Per contraban, va caure un grup de tres persones aquest diumenge al Pas de la Casa. Duien a la furgoneta tabac per valor de més de 12.500 euros.

De detinguts per actituds violentes n'hi ha hagut 9. En dos dels casos les víctimes eren agents de circulació que haurien estat amenaçats i insultats per conductors.

Es dona el cas que, a Ordino, els protagonistes d'un dels incidents eren pare i fill. També va acabar al calabós un jove de 19 anys per agredir la mare, també una dona de 22 per llançar un pot metàl·lic al cap a la seva parella i un home que va agredir-ne un altre, sense motiu aparent, al Pas de la Casa la matinada de dissabte a diumenge. La víctima va acabar amb set punts de sutura al cap.

La resta de detencions, 11, tenen a veure amb la barreja d'alcohol i volant. Destaca un home que va provocar un accident a la rotonda d'Anyós aquest cap de setmana de matinada. Al control va donar 3,1 grams d'alcohol per litre de sang.  

Informa: Jordi Cama

Comparteix: